Wegenbouw

Drie generaties familiebedrijf
Sinds 1961 ervaring in grond- en wegenbouw
50 medewerkers met vakkennis

Het totaalplaatje

De roots en dus ook de meeste ervaring van Gebr. Van Venrooij liggen in de wegenbouw. Wat begon als een familiebedrijf van vier broers is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van 50 man personeel met nog eens 40 man personeel aan onderaannemers.  van klein tot groot je kan altijd bij ons terecht. Of het nou gaat om een stukje sierstraatwerk of een van de bekendste rotondes in Nederland (Keizer Karel Plein Nijmegen) geen project is ons te gek.

Over deze dienst

  • Alle soorten en maten elementenverhardingen
  • Asfaltwerkzaamheden
  • Betonverhardingen
  • Tijdelijke verhardingen

Projecten

Aanleg wadi Van den Berghstraat te Boxmeer

In opdracht van Boxmeer voeren we al enkele jaren het onderhoud uit binnen de gemeente. We werken in de verschillende dorpskernen Boxmeer, Beugen, Oef...

Woonrijp maken Mariëndaal Groesbeek

Het centrum van Groesbeek verandert de laatste jaren in rap tempo van aanzicht. Meerdere projecten zijn inmiddels uitgevoerd of nog in uitvoering.

Rondom Traianus

Naast de doortrekking van de snelfietsroute was binnen dit project het vervangen van meerdere strengen hoofdriool voorzien. De ouderdom van het riool ...

Wij staan voor u klaar!

Een voordeel van onze flexibele organisatie is ons snelle reactievermogen. Bel of e-mail vandaag naar Gebr. Van Venrooij, dan kunnen we morgen al voor u aan de slag zijn. Dat is u wellicht heel wat waard. Toch worden de diensten van Gebr. Van Venrooij gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u samenwerkt met Gebr. Van Venrooij, krijgt u te maken met een werkwijze die u bij weinig grond- en wegenbouwbedrijven tegenkomt. Het zal u aangenaam verrassen.

Vragen? Neem dan contact met ons op!

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.