Riolering

Drie generaties familiebedrijf
Sinds 1961 ervaring in grond- en wegenbouw
50 medewerkers met vakkennis

Riolering als hoeksteen

Misschien staat u er niet echt bij stil maar riolering is één van de belangrijkste onderdelen van de civiele techniek, wij zijn dan ook trots op elk project dat wij realiseren. Voor het aanleggen van een nieuwe woonwijk tot renovatiewerkzaamheden in bestaande wijken; wij maken het. Vanwege het nieuwe klimaat en het uitdrogen van de aardbodem worden er steeds meer gescheiden rioolstelsels aangebracht zodat het (schone) hemelwater niet naar de zuiveringsinstallaties hoeft en gewoon in de bodem kan infiltreren, dit is goed voor mens en milieu. Wij zijn hier groot voorstander van en dragen dan ook graag ons steentje bij aan een groenere toekomst.

 

Over deze dienst

  • Aanleggen van alle soorten nieuw riool
  • Renovatie van bestaand riool
  • Afkoppelen hemelwater
  • Infiltratieriool
  • Particuliere huisaansluitingen

Projecten

Aanleg wadi Van den Berghstraat te Boxmeer

In opdracht van Boxmeer voeren we al enkele jaren het onderhoud uit binnen de gemeente. We werken in de verschillende dorpskernen Boxmeer, Beugen, Oef...

Woonrijp maken Mariëndaal Groesbeek

Het centrum van Groesbeek verandert de laatste jaren in rap tempo van aanzicht. Meerdere projecten zijn inmiddels uitgevoerd of nog in uitvoering.

Rondom Traianus

Naast de doortrekking van de snelfietsroute was binnen dit project het vervangen van meerdere strengen hoofdriool voorzien. De ouderdom van het riool ...

Wij staan voor u klaar!

Een voordeel van onze flexibele organisatie is ons snelle reactievermogen. Bel of e-mail vandaag naar Gebr. Van Venrooij, dan kunnen we morgen al voor u aan de slag zijn. Dat is u wellicht heel wat waard. Toch worden de diensten van Gebr. Van Venrooij gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u samenwerkt met Gebr. Van Venrooij, krijgt u te maken met een werkwijze die u bij weinig grond- en wegenbouwbedrijven tegenkomt. Het zal u aangenaam verrassen.

Vragen? Neem dan contact met ons op!

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.