Rioolvervanging Middelrode Fase 2

Rioolvervanging Middelrode Fase 2

Rioolvervanging Middelrode, jaarschijf 2

 

Gemeente Sint Michielsgestel werkt aan de grootschalige vernieuwing van het rioolstelsel in Middelrode. In een tijdsbestek van enkele jaren wordt het rioolstelsel toekomstbesteding gemaakt en aangepast aan de klimaatveranderingen. Denk bijvoorbeeld aan meer berging in het rioolstelsel en verbeterde afvoer van hemelwater.

In mei 2021 hebben het project “Rioolvervanging Middelrode jaarschijf 2” aangenomen. Dit betrof een aanbesteding op basis van de laagste prijs.

Het kostte nog moeite om de benodigde rioleringsmaterialen op tijd geleverd te krijgen. In goed overleg met gemeente Sint Michielsgestel is het toch gelukt en konden we op tijd met de werkzaamheden starten, en is de voortgang gewaarborgd.

Het project is uitgevoerd in 10 verschillende fases om de bereikbaarheid zo goed mogelijk te waarborgen en daarmee overlast te verminderen.  Achtereenvolgens zijn we aan de slag gegaan in de Julianastraat, Molenstraat, Kennedystraat, Johannes XIII straat, Christinastraat, Driezeeg, Churchillstraat en het Europaplein. Onderdeel van het werk is ook de sanering van enkele oude rioolstrengen waarin asbest werd aangetroffen. Na de rioolwerkzaamheden is per straat de openbare ruimte van erfgrens tot erfgrens opnieuw ingericht.

We kijken terug op een leuk project waarbij we ook nog eens fijn hebben samengewerkt, wel zo prettig!

  • Opdrachtgever:Gemeente Sint-Michielsgestel
  • Opleverdatum:Reeds opgeleverd

Inhoud van het project

  • Ca. 2.600m¹ betonriool van Ø300 t/m Ø1000
  • Ca. 2.000 PVC aansluitleidingen
  • Ruim 50 stuks betonputten
  • Ca. 12.000m² elementenverhardingen

Vragen? Neem dan contact met ons op!

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.