Passtukken op maat

Drie generaties familiebedrijf
Sinds 1961 ervaring in grond- en wegenbouw
50 medewerkers met vakkennis

Het totaalplaatje

Wij zagen op industriële schaal passtukken voor uw bestrating die kan bestaan uit betonnen, gebakken en natuursteen materialen. Zo krijgt u voor elk type straatwerk het gewenste eindresultaat.

Nu denkt u misschien ‘Dat kost nóg meer geld’,  en dat klopt. Maar wat dacht u van het kapverlies? Bij het handmatig “Kappen” van stenen heb je vaak maar één bruikbaar passtuk, een hoop onbruikbare rest materialen (die je ook nog moet afvoeren) en je bent veel langer bezig met het afwerken van je bestrating. De kosten wegen in dit geval op tegen de baten.

Download onze brochure voor de actuele prijslijst of vraag vrijblijvend een offerte aan, de contactgegevens staan op de brochure.

 

 

Download onze brochure

Over deze dienst

  • Strak afgewerkt eindresultaat
  • Geen rest materialen
  • Op locatie afgeleverd

Projecten

Aanleg wadi Van den Berghstraat te Boxmeer

In opdracht van Boxmeer voeren we al enkele jaren het onderhoud uit binnen de gemeente. We werken in de verschillende dorpskernen Boxmeer, Beugen, Oef...

Woonrijp maken Mariëndaal Groesbeek

Het centrum van Groesbeek verandert de laatste jaren in rap tempo van aanzicht. Meerdere projecten zijn inmiddels uitgevoerd of nog in uitvoering.

Rondom Traianus

Naast de doortrekking van de snelfietsroute was binnen dit project het vervangen van meerdere strengen hoofdriool voorzien. De ouderdom van het riool ...

Wij staan voor u klaar!

Een voordeel van onze flexibele organisatie is ons snelle reactievermogen. Bel of e-mail vandaag naar Gebr. Van Venrooij, dan kunnen we morgen al voor u aan de slag zijn. Dat is u wellicht heel wat waard. Toch worden de diensten van Gebr. Van Venrooij gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u samenwerkt met Gebr. Van Venrooij, krijgt u te maken met een werkwijze die u bij weinig grond- en wegenbouwbedrijven tegenkomt. Het zal u aangenaam verrassen.

Vragen? Neem dan contact met ons op!

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.