Get Adobe Flash player
home > zakelijk > slagvaardig en flexibel

SLAGVAARDIG EN FLEXIBEL


Een goede organisatie waarborgt uw levertijd

Nog meer dan de informatie op deze website maken de foto's duidelijk wat u van Gebr. Van Venrooij kunt verwachten: een breed dienstenpakket, waarbij u beslist of u ons voor deelopdrachten inschakelt of voor het realiseren van het totale plaatje. Daarmee zijn de foto's niet alleen een illustratie van onze werkzaamheden, maar zijn ze ook tekenend voor onze werkwijze.

Flexibiliteit is namelijk de grote kracht van Gebr. Van Venrooij. We hebben een platte organisatie met korte lijnen. Daardoor zijn we in staat snel te reageren. Daardoor kunnen we werkzaamheden gemakkelijk inpassen, maar ook gemakkelijk aanpassen. Het maakt ons, kort gezegd, buitengewoon slagvaardig.

Snel inzetbaar en degelijk werk

Een voordeel van onze flexibele organisatie is ons snelle reactievermogen. Bel of e-mail vandaag naar Gebr. Van Venrooij, dan kunnen we morgen al voor u aan de slag zijn. Dat is u wellicht heel wat waard. Toch worden de diensten van Gebr. Van Venrooij gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u samenwerkt met Gebr. Van Venrooij, krijgt u te maken met een werkwijze die u bij weinig grond- en wegenbouwbedrijven tegenkomt. Het zal u aangenaam verrassen.

Ganzeheuvel Nijmegen
Bijsterhuizen 24e straat