Get Adobe Flash player
home > contact / extra's > nieuws

NIEUWS


DONATIE AAN KWF

Wij kijken terug op een geslaagde en gezellige receptie, open dag en feestavond die we op 21 en 22 juni hebben gehouden. In plaats van cadeaus heeft Peter van Venrooij aan alle gasten gevraagd om een bijdrage te doen voor KWF Kankerbestrijding. Peter heeft dit doel gekozen omdat meerdere medewerkers van ons bedrijf met deze ziekte geconfronteerd zijn. Hoe meer geld KWF inzamelt, hoe dichterbij we bij de dag komen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Peter van Venrooij heeft op de feestdag € 3.650 ontvangen en tijdens onze open dag hebben we nog eens € 2.600 aan attenties gekregen. Samen € 6.250, dit bedrag is gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Peter en Paul hebben besloten om dit bedrag te verdubbelen! Dank aan iedereen die is gekomen en heel veel dank voor uw attentie!

Eventueel kunt u nog steeds doneren door de onderstaande link kopiëren en in uw webbrowser plakken. Daarmee kom je op de persoonlijke actiepagina van Gebr. van Venrooij terecht.

https://acties.kwf.nl/fundraisers/shendricks

NIEUW MATERIEELSTUK

Sinds april 2018 hebben we ons machinepark uitgebreid. De nieuwste aanwinst is een mobiele graafmachine, een Liebherr A910.
Deze machine voldoet aan de modernste eisen en is vriendelijk voor zijn omgeving: zowel qua geluid en uitstoot.

NIEUWE PROJECTEN TOEGEVOEGD

Onder het tabblad "Referenties" staan enkele nieuwe projecten beschre- ven. Onze relaties denken al snel aan straatwerk als onze naam wordt genoemd.
Maar we zijn zeker net zo goed en gedreven in de uitvoering van reconstructies, rioolvervanging, bouwrijp maken van uitbreidingsplannen, aanleg van asfaltverhardingen enzovoort.

BESTRATINGSMACHINE

De straatmaker is een vakman die meestal op ambachtelijke wijze een werk maakt. Door die werkwijze is het beroep een zwaar beroep. Zodra het kan willen wij daarom het werk verlichten door een (her) bestra- tingsmachine in te zetten. In oktober 2013 hebben wij een machine gekocht en na enkele testen is de machine aan het werk gezet in de Kerkstraat te Weurt. De straatstenen rollen uit de machine als een tapijt…

PSO-ladder

PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen. Wij laten met het behalen van de PSO-erkenning zien dat we bijdragen aan de werkgelegenheid voor personen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ('socialer ondernemen'). Daarbij moet u denken aan personen met een arbeidshandicap of aan personen die werkloos waren of aan leerlingen. Ons is op 15 april 2014 een PSO-erkenning toegekend.
Wij gingen al op een sociale manier met ons personeel om. Met de PSO-erkenning kunnen we dat nu ook zwart op wit aan anderen laten zien. Elders op de site kunt u ons certificaat zien. (Onder downloads.)

ISO/VCA CERTIFICERING

Vanaf 1999 is Gebr. van Venrooij b.v. gecertificeerd voor ISO 9001 en VCA**.
U kunt de certificaten elders op de website zien.

MACHINAAL STRATEN , DE TOEKOMST !!!

Bij de helft van de controles van de Arbeidsinspectie in alle relevante branches was vorig jaar iets mis met de werkomstandigheden. De meeste overtredingen hadden te maken met onveilige machines, gereedschappen en installaties. Vanaf 2007 worden de arbeidsomstandigheden in de stratenmakersbranche extra onder de loep genomen.

Link naar bericht Arbeidsinspectie

DE DOBBELMAN IN NIJMEGEN WINT GOUDEN PIRAMIDE

In de Gelderlander van maandag 30 november 2009 is te lezen dat het project Dobbelman waar wij verantwoordelijk zijn geweest voor de complete infra in de prijzen is gevallen.

Link naar bericht in de Gelderlander

ARTIKEL DE GELDERLANDER

Voorjaarszon, blote bast
De Gelderlander , donderdag 24 maart 2011

Artikel de Gelderlander

UIT DE OUDE DOOS

Gebr. van Venrooij b.v. in de beginjaren, waarschijnlijk eind jaren '60.


Zandkleurig asfalt op snelfietsroute
Nachtwerk
Asfalteren Bijsterhuizen
Frezen asfalt
De zes meter brede (her) bestratingsmachine
Machinaal straten Oude Graafseweg Nijmegen
Impressie Dobbelmanterrein
Uit de oude doos, jaren 60