Get Adobe Flash player
home > zakelijk > uw project in uitvoering

UW PROJECT IN UITVOERING


Het totaalplaatje

Wat is er mooier dan grote plannen bedenken? Die plannen ook helemaal gerealiseerd te zien! U bent op zoek naar een grond- en wegenbouwbedrijf dat uw totale project tot een goed einde kan brengen?

Gebr. Van Venrooij beheerst alle activiteiten die nodig zijn om uw projecten uit te voeren. Van begin tot einde. Of het nu gaat om de realisatie van een plein of een lastige reconstructie. Om het compleet bouw- en woonrijp maken van een nieuwbouwwijk of industrieterrein of de totale herinrichting van een winkelstraat. Grondwerken, rioleringen, verhardingen, reconstructiewerken en onderhoudswerken: u kunt het allemaal overlaten aan Gebr. Van Venrooij.

Zo voerden we voor het Centrumplan Beuningen alle civieltechnische werkzaamheden uit. Van de aanpassing van de rioleringen tot de grondwerken voor de bouwkundig aannemers. Van het aanbrengen van funderingsconstructies tot de aanleg van de definitieve verhardingen in wegen en pleinen. Maar op deze website treft u nog meer voorbeelden aan. Foto's van opdrachten waarvoor Gebr. Van Venrooij van A tot Z verantwoordelijk was. En projecten waaraan we een specifiekere bijdrage leverden.

Deelopdrachten

Want niet alleen voor het totale plaatje, maar ook voor deelopdrachten kunt u een beroep doen op de expertise van Gebr. Van Venrooij. En juist door de specialistische kennis die we op elk gebied in huis hebben, kunt u rekenen op een snelle en goede uitvoering. Een treffend voorbeeld daarvan is de stadsvernieuwing in Grave. Hier bracht Gebr. Van Venrooij de Klinkerstraat, een historisch straatje, terug in de oorspronkelijke stijl door authentieke materialen te gebruiken.

Burchtstraat Nijmegen
WRM De Gamert Wijchen